Mediapartner worden

Mediapartners

Makelaarsservice is een full-service mediabureau dat zich volledig richt op de makelaardij,een branche die wij landelijk geïnventariseerd hebben en waarvan we de relevante informatie en contactpersonen in kaart hebben gebracht.

Mediapartner

Makelaarsservice biedt makelaars een compleet online dienstenpakket aan, met naast modules voor het beheren van hun portefeuille, Social media, WordPress-website en het creëren van divers promotiemateriaal, ook de module met de mogelijkheid om te adverteren in print en online.
De makelaars binnen een verspreidingsgebied reserveren en creëren met behulp van de module in Makelaarsservice hun advertenties en krijgen de uitgaven binnen het verspreidingsgebied in beeld om in te adverteren. Een makelaar maakt eenvoudig een advertentie voor publicatie in print of online.
De advertentie kan dan met slechts een aantal muisklikken doorgezet worden naar de publicatie.
Behalve dat je als mediapartner ons dient te voorzien van de relevante gegevens (denk aan publicatiedata, verspreidingsgebied, formaten en prijzen), hoef je je verder niet bezig te houden met het advertentieproces, dat doen wij.

De advertentie wordt kant-en-klaar aangereikt.

Specials en vooraankondigingen

Naast de reguliere uitgaven worden in Makelaarsservice ook de aankomende specials gepromoot; een vooraankondiging waarin eventueel alvast ruimte gereserveerd kan worden.
Ook verstuurt Makelaarsservice regelmatig nieuwsbrieven naar haar makelaars, met daarin nuttige informatie en acties. Hiervoor kan input aangeleverd worden, de rest regelt Makelaarsservice.

Meer weten?

Wanneer je geïnteresseerd bent komen we graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken en informatie uit te wisselen.
Wellicht heb je nog speciale wensen of ideeën die wij kunnen uitwerken om zo een nog betere grip op de markt te krijgen.

Bedrijfsnaam

E-mailadres

Bericht